Skræddersyede Line Vacs til unikke applikationer

Den trykluftdrevne Line Vac forbindes til nemt til standardslanger -eller rør og skaber et kraftigt in-line materiale transportsystem. I modsætning til transportbånd er Line Vac conveyors ideelle til at flytte store mængder materiale over lange afstande uden tilstopning eller fastklemning. Systemet egner sig til materialetransport, overførsler af dele, påfyldning og til at fjerne bulk materialer.

Materialets flowrate styres let med en trykregulator. Et valgfrit beslag gør den utrolig nem at montere. der bruges ikke elektricitet og Line Vac har ingen bevægelige dele, hvilket garanterer en vedligeholdelsesfri drift.

For at imødekomme producenters mange forskellige udfordringer og processer, tilbyder Exair at tilpasse og skræddersy Line Vac til forskellige specifikationer. De forskellige processer kan kræve tilpasninger som unikke størrelser, former og materialer, for at produktet passer perfekt til deres system. Tilpasningen foregår som et samarbejde mellem EXAIR, AVS og kunden for at fremstille den bedst mulige løsning til nem og effektiv transport.

Line Vac fås som standard, til heavy duty, til høje temperaturer, som letvægt og sanitær flange. Alle versioner kan tilpasses til en kundes specifikke behov:

  • Ved pladsbegrænsning kan Line Vac laves i mindre størrelser mens de bibeholder den samme transportkvalitet.
  • Kræves der specifik flangemonteringsmulighed eller brugerdefinerede monteringshuller, beslag eller indløbspositioner, kan det imødekommes.
  • Alternative materialer som PVDF, OVC eller PTFE fås til applikationer, hvor aluminium eller 303 og 316 rustfrit stål ikke fungerer.
  • Line Vac kan også produceres til ekstreme miljøer – både kraftige gentagelser, høje temperaturer og hårde materialer.
  • Andre detaljer som særlige slangestørrelse eller rørgevind er specifikationer, som Exair ikke har noget problem med at imødekomme.

Kontakt AVS Danmark hvis du er interesseret i at høre mere om Line Vac programmet fra EXAIR eller se mere her: www.avsdanmark.dk/vakuum