Welcome!

Emissions overvågning, måling og rapporteringssystemer


Goyen Network Systems er en række produkter baseret på Goyens stand-alone overvågnings-system, som drager fordel af netværksteknologi. Disse netforbundne versioner tilbyder betydelige besparelser, når de overvåger flere målepunkter, og giver tillige betydelig forbedret funktionalitet.

Alle produkter er robuste industrialiserede løsninger, der imødekommer typiske målekrav i industrien. De forskellige enheder er alle baseret på EMS6, AC koblet Triboelectric teknologi, sammensat til en komplet løsning til at måle og rapportere partikel-emissioner fra moderne industrielle processer.
 

Systemet omfatter ud over det centrale styrepanel, en eller flere kanal- eller skorstens monteret IP65 sensorhoved med integreret følerelement som rager ind i kanal eller skorsten. Når partikler flytter sig gennem en proces, opstår der en elektrisk ladet spænding, som overføres til følerelement når partiklen passerer eller rammer følerelementet. Den resulterende strøm forstærkes, filtreres, ensrettes og yderligere filtreret. Dette giver en lineær repræsentation af koncentrationen i gasstrømmen. Grunden til at måle AC spændinger. er at sammenlignet med DC spændinger, er elektronikken mere følsom. AC-signalet er væsentligt mindre påvirket af forstærkerstøj og procesparametre, som omfatter opbygning af proces støv på følerelementet. EMS6 filtrerer helt 50 Hz og 60 Hz frekvenser relateret til strømforsyningen.

 

Løsninger

 

 

    

     

N6-TM partikelemission Trend Monitor
Giver en høj kvalitet og omkostningseffektiv løsning til overvågning af flere filter mediers ydeevne.
Indikerer, gemmer og transmitterer den øjeblikkelige medie tilstand i flere filterenheder.
Validerer og kalibrerer rå partikler data.
Giver indikation af den øjeblikkelige tilstand af medier i flere filterenheder, lokalt på panel, samt på fjern opkobling eller netværk.
Overfører kalibrerede data til fjern opkobling via 4 til 20 mA-udgange.
Indeholder en valgfri data-logning facilitet for on-board opbevaring af data.
N6 Trend Monitor er en del af Goyen Network Systems sortiment.
Det er en robust, industrialiseret løsning til overvågning af filter medier ydeevne, hvad enten det er for det lovpligtige indberetning, multiple-filter ydeevne eller vedligeholdelse. N6-Trend Monitor anvendes sammen med EMS6 partikler sensorhoved, Sammen giver dette en fuldt udstyret og alligevel omkostningseffektiv løsning til overvågning af partikelemissioner fra flere kilder i moderne industrielle processer. Enhederne er anbragt i IP65/NEMA4 stål kabinetter og kan placeres på de fleste bekvemme steder i en industriel facilitet. N6-TM er konfigurerbar, hver enhed kan overvåge op til 6 sensorhoveder, der leverer både analog udlæsning af partikelemissioner, samt fejl og alarm relæ status signaler.
 

Download tekniske data HER 

_________________________________________________________

  

 

N6-BD Broken Bag Detector System

• Giver en høj kvalitet og omkostningseffektiv løsning til detektering af medier lækage i store og multiple-filter applikationer.
• Validerer rå partikel data.
• Giver indikation af den øjeblikkelige tilstand af medier i flere filterenheder.
• Giver dobbelt-alarm indikationer.
• Sender alarm status til eksterne anlægs styresystemer, til øjeblikkelig forebyggende indsats.


Goyen N6-Broke Bag Detector System er en del af Goyen Network Systems sortiment. Det er en robust, industrialiseret løsning til detektering af medier lækage i store multiple-filter applikationer. N6-BD anvendes sammen med EMS6 partikler sensorhoved. Sammen giver dette en fuldt udstyret og alligevel omkostningseffektiv broke back detekterings løsning til moderne industrielle processer.


Download tekniske data HER 

____________________________________________________________

  

 

N3-ER
Den N3-ER tilføjer et højere niveau af raffinement til måling af partikelemissioner. Med sin 5,7” farve touch skærm giver det brugeren et væld af nyttige oplysninger på en enkel og overskuelig måde. Med en automatiseret kalibrerings facilitet, flere tidsbaserede gennemsnit beregninger, flere alarmer og en række data visnings formater giver N3-ER alt hvad en bruger kan ønske sig. Real-time og historiske data ved hånden, tabelformat, bar graf og trend-formater sammen med fuld diagnostik og alarm funktioner. Enheden indeholder intern datalagring og kan forbindes til en ekstern pc. Ud over at overføre dataer fra N3-ER kan en bruger på en fjern opkoblet pc, også se og styre enheden uden at forlade skrivebord eller kontrol rum. Den reelle effekt af enheden bliver rigtig klar med de enormt tidsbesparende rapportering fasiliteter, der producerer fuldt formateret emissionsrapporter med blot et par tastetryk. N3-ER kan leveres enten som en 1, 2 eller 3 kanalindretning. 

 

Download tekniske data HER  

____________________________________________________________

      

N15-ER
N15-ER tilbyder alle funktionerne i N3-ER, men giver mulighed for at måle og overvåge op til 15 målepunkter. N15-Er har en fantastisk 800 × 600 pixel, 10,4” farve touch skærm, som med få tryk på skærmen viser et væld af data, klart og levende.

Både N3 og N15-ER systemer kan forsynes med en facilitet til remote internet-baseret support, der muliggør hurtig og billig støtte, rådgivning og opgraderinger. Begge ER enheder er i IP65/NEMA4 stål kabinetter og kan placeres på de fleste bekvemme steder i en industriel facilitet. Data opsamles ved hjælp af branchens standard RS485 MODBUS kommunikationsprotokol, hvilket betyder regelmæssige og pålidelige data fra forskellige placeringer på fabrikken, via enkle og billige installation.

 

Download tekniske data HER 

____________________________________________________________