Welcome!

AVS Industrimiljø løser mange typer arbejdsopgaver inden for arbejdsmiljøet i industrien. Med et stærkt og bredt produktprogram sikres kunden de bedste muligheder for at få et sundt og sikkert arbejdsmiljø.

AVS Automatik har stor kompetence indenfor pneumatik og industriventiler, og har markedets bredeste og bedste automatikløsninger og trykluftkomponent-programmer. AVS Automatik er hele tiden på forkant med den teknologiske udvikling.

AVS leverer komplette transportørsystemer såvel som enkelte komponenter til alle slags applikationer alt efter kundens behov. Vores transportørserier er opdelt i to hovedgrupper; Fødevarer & Medicinal samt Industrielle.

AVS Teknologicenter er et videncenter som beskæftiger sig med robot- og avancerede automatikløsninger inkl. proportionalteknik til bl.a. kvalitetssikring og måling i produktionen samt "pick & place" applikationer.

Nyhedsbrev fra Vuototecnica juni 2016

Vakuum applikationer og løsninger fra Voutotecnica. Se blandt andet videoen om håndtering af flow pack emballage ved ekstrem høj hastighed.

Europas fremtid på energiområdet

POWER-GEN Europa finder sted i Milano d. 21. – 23. juni og er branchens førende begivenhed, hvor kraft-varmeværker, fjernvarmeværker m.fl. mødes for blandt andet at drøfte synspunkter om de fælles muligheder og udfordringer.

Automatica messe 2016

SMAC produkterne fremvises på Automatica messen i München d. 21. – 24. juni. Find SMAC i hal 5 på stand nr. 116.

Newsletter Vuototecnica November 2015

Vakuum applikationer og løsninger fra Voutotecnica. Bemærk især videoen "SEIZE THE DAY!"