Welcome!

PH Cleantec

 

Lavtryks varmtvandsrengøring med PH-Cleantec. Universalrengøring af installationer og komponenter til værksteder og produktionslinjer.

 

 

Patenteret rengøringsteknologi med 95°C varmt vand og justerbart tryk giver en effektiv rengøring af alle dine industrielle komponenter og installationer. Ideel til rengøring af både mindre løse komponenter samt nedvaskning af maskiner og maskindele.
Mobil, sikker, effektiv, fleksibel og miljøvenlig - PH Cleantec systemer rengør uden brug af kemikalier og har et lavt energiforbrug.

Læs mere HER og se demo video nedenfor.

 

 

Fordele ved rengøring med PH Cleantec 

De allerstørste fordele blandt mange er, at man sparer mange timers arbejde, da rengøring af snavsede og fedtede maskiner og komponenter gøres langt hurtigere, nemmere og mere effektiv og man undgår maskinstop forårsaget af ophobet snavs, fedt og olie.

 

PH Cleantec modeller fås både med og uden indbygget kar, i adskillige størrelser og til en lang række specialløsninger inklusiv applikationer, der anvender syre og demineraliseret vand samt til heavy duty applikationer.

Derudover findes der en lang række tilbehør i form af slanger og dyser, der gør det muligt at rengøre små huller, sprækker og nå langt ind i maskiner og afkroge.

 

Læs mere om produktprogrammet HER

Se tilbehørsprogrammet HER

 

Forespørg på demonstration af produktet hos Lars Gildsig lg@avsdanmark.dk eller på 46 56 43 43

 

Se video af PH Cleantec - KLIK HER