Welcome!

HoseGuard® - Slangebrudskobling til sikring af trykluftinstallationer

 

HoseGuard® - Slangebrudssikring giver total sikkerhed hvis en slange skulle blive revet over eller blot knække. Trykluften afbrydes øjeblikkeligt, så skader på personer og materiel undgås.
HoseGuard® overholder reglerne iht. EU standard ISO EN 4144 - § 5.3.4.3.3.2.

 

 

 

Tekniske data for HoseGuard®

Materiale

Aluminium (standard)

Rustfritstål

Gevind

BSP

NPT

Gevind størrelse

1/4"

3/8"

1/2" (standard)

3/4"

1"

2"

Gevind type

Hun/hun

Han/hun

 

Bestem størrelsen på din HoseGuard®

 

  1. Vælg den indre diameter af røret eller slangen (den indre diameter i mm, er angivet med blåt i den øverste linje samt i de blå diagonale linjer).
  2. Vælg længden af røret eller slangen i meter
  3. Find skæringspunktet mellem linje a (indre diameter), som vil ligge et sted mellem de diagonale linjer, og linje b (rørets/slangens længde) og tegn en lodret streg ned til den vandrette linje (jvf. den grønne stiplede linje i eksemplet ovenfor). Den røde stiplede linje indikerer skæringspunktet.
  4. Den nærmeste lodrette gule linje til venstre for den stiplede grønne linje  angiver den rette HoseGuard® størrelse i tommer.
  5. Vigtigt! I tilfælde af at en slange eller et rør går i stykker, vil HoseGuard® lukke for flow til højre for den relevante gule lodrette linje, hvilket angiver brudbeskyttelses størrelsen. Flowet til venstre for den lodrette linje vil IKKE aktivere HoseGuard®’en, da flowet er for lavt.
  6. Alle HoseGuard® størrelser til højre for den grønne stiplede linje er for store, og vil derfor ikke være i stand til at afbryde luftforsyningen.

 

Slangebrudssikring 'in action'. Så let kan du sikre mennesker og materiel:

 


Tilladelse til anvendelse venligst givet af Unoflow, Norge


Se hele kataloget fra Protect Air HER