Professionelle rengøringsløsninger til fedtede og olierede overflader

Rensning af værktøjsmaskiner

Ph-cleantec er ideelle til rengøring af både enkelte maskiner og hele produktionslinjer, uanset om det er emballage, fødevarer eller værktøjsmaskiner, der skal rengøres. De mobile modeller med integreret tank kan nemt flyttes op til maskinen og rengøre den på stedet. Det gør Ph-cleantec ideel til vedligeholdelses- og serviceopgaver, til eftermontering og reparationsarbejde eller ganske enkelt til de daglige rengøringsopgaver.

Ph-cleantec bruges ikke kun i metalindustrien, men også i fødevareindustrien, f.eks. i bagerier, mejerier, ciderier, i pasta- og pølseproduktion, selv i kafferisterier. Vores udstyr bruges også hyppigt og med succes i den kemiske, farmaceutiske og MedTec/BioTec-industrien samt på værksteder til biler og erhvervskøretøjer.

Men processen er særlig effektiv til rengøring af værktøjsmaskiner som CNC-fræsemaskiner, bearbejdningscentre, båndsave, slibemaskiner eller drejebænke i metalindustrien: Til dette formål suges kølesmøremidlet ind fra værktøjsmaskinens bad og opvarmes, og værktøjsmaskinen rengøres med sit eget kølesmøremiddel, borevand eller emulsion.

Det betyder, at der ikke kommer fremmedlegemer ind i værktøjsmaskinen. Takket være den høje temperatur kan selv vanskelige områder, f.eks. værktøjsmagasinet eller spindlen, rengøres nemt og på kort tid. Og takket være det lave tryk sker der ingen skade på følsomme dele som sensorer, lamper eller kabler.

Det gælder også for værktøjsmaskiner med skæreolie: Skæreolien kan fyldes i tanken på en 1000 OSE, og værktøjsmaskinen kan rengøres med sin egen skæreolie.

Fordele

  • Mindre arbejdstid: Kunder rapporterer om 80-90% mindre arbejdstid
  • Nem rengøring af vanskelige områder som værktøjsmagasin, spindel eller elektriske kabler
  • Ingen tilførsel af fremmede stoffer, tilsætningsstoffer eller kemikalier, da rengøringen udføres med eget kølesmøremiddel eller egen skæreolie
  • Ingen ekstra omkostninger til kemikalier eller bortskaffelse
  • Behageligt at arbejde med – enkel sprøjtning med sprøjtelanse i stedet for kedelig manuel skrubning

BRUG FOR HJÆLP?

Kontakt os på 4656 4343

Vi hedder Kjeld, Ole og Niels og vi sidder klar til at hjælpe uanset hvilken løsning, du har behov for.

Ønsker du besøg eller vil du holde mødet digitalt?

Uanset dit valg, taler vi gerne om automatik med dig. Udfyld nedenstående.