Kender du indvirkningen på trykluft på fødevaresikkerheden?

For at opnå fødevaresikkerhed af højeste standard er det dit ansvar at kontrollere de kritiske punkter. Når trykluft ikke er ren eller olie-fri og bliver et kritisk punkt i processen, kan Metpoint fra Beko beskytte din proces.

Vores Metpoint-udvalg af måleteknologi overvåger, evaluerer og registrerer afgørende parametre såsom resterende oliedampindhold, relativ luftfugtighed, dugpunkt, volumenstrøm og tryk. Det er nemt at styre dine kritiske punkter i fødevareproduktionen, når du implementerer løbende måle- og overvågningsinstrumenter, der giver nøjagtig dokumentation i overensstemmelse med HACCP og OPRP.

Kontinuerlig oliedampmåling med Metpoint
Olieforurening kan påvirke trykluftbehandlingssystemerne på mange forskellige måder, hvilket kan skade medarbejdernes, miljøets og produktionsudstyrs sikkerhed. Overvågningssystemer som Metpoint styrer trykluften nøjagtigt og i overensstemmelse med gældende standarder for den tilbageværende oliedampkoncentration. Du beholder derfor kvaliteten i din trykluft.

Brug de målte resultater til at forbedre din process-sikkerhed
Vores Metpoint-produkter fortæller til enhver tid, om din trykluft opfylder dine krav. Vi er forhandler af Beko og du kan derfor drage fordel af vores ekspertise inden for trykluftbehandling i fødevare- og drikkevareindustrien. Beko har mere end 35 års erfaring og kan hjælpe dig med ekspertise, energieffektivt udstyr og specialiseret service til trykluftbehandling.

Trykluft applikationer i fødevareindustrien

  • Kontrol af fabrikker og systemer
  • Emballering og påfyldning
  • Transport i produktion
  • Fremstilling af levnedsmidler
  • Fermentering

Kontrol af trykluften

Det kan generelt siges, at fabrikanten selv kræver en høj kvalitet til trykluft, der skal være olie- og bakteriefri. Dette er afgørende, da forordningen (EF) nr. 178/2002 klart stiller producenten forpligtet til at oprette eller generere et sikkert produkt.

Kontrol af at det overholdes ved at gennemføre kontinuerlige målinger (24/7), også med hensyn til det frivillige HACCP-koncept eller det operationelle forebyggende program (OPRP), er også et vigtigt emne.