Et udvalg af

Cases

Case_SommerlandSj

Sommerland Sjælland
Kåre Dyvekær, Direktør i Sommerland Sjælland, er nok et af de mest legesyge og idérige mennesker, der findes. Han overtog Sommerland Sjælland fra sine forældre, og har siden udbygget det, til den forlystelsespark, det er i dag.

case_Linak

Linak
Linak A/S på Als har stor succes med automatiseret test af håndbetjeninger til hospitalssenge. Før var det medarbejdere, som testede betjeningerne. De trykkede på knapperne og mærkede efter, om det ‘føltes rigtigt’.

case_mekaniska

Ekets Mekaniska
CNC-styrede drejebænke og andre værktøjsmaskiner står tæt overalt. Ved siden af dem er der kasser med masser af metalemner i forskellige størrelser og faconer. Med hjælp fra Absolents filtre er luften ren og klar.

Case_teatre

Teatre
AVS ’styrer’ kulisserne med hjulcylindre og ventiler på en lang række danske teatre. Dermed kan scenefolk eller skuespillere let tage en kulisse med ud eller ind ved tæppefald.

Case_brandbil

Falck brandbiler
AVS har sørget for ventiler, der tømmer slangen for vand, når chaufføren tager nøglen ud af bilen. Så fryser vandet ikke til i slangen og brandbilen er klar til at sprøjte igen dagen efter, hvis behovet opstår.

Case_skraldebil

Skraldefirma
En skraldemand kom forbi AVS Danmark en dag med et problem. Han var på arbejde og  kunne ikke lukke for ’ladet’ til skralden. Det lugtede mildest talt ikke godt og han kunne også risikere at alt skralden røg af bilen, når han kørte…

Ønsker du også at blive en af de mange virksomheder, der benytter vores viden, rådgivning og løsninger?