Powtech giver indblik i den seneste udvikling

Oplev fremtiden for mekanisk processteknik
Powtech er verdens førende messe inden for teknologi til behandling og håndtering af pulver, granulat og bulk. Messen afspejler den aktuelle udvikling inden for proces-teknologier og instrumenter, ligesom den giver et unikt overblik over en lang række industrier fra glas, byggematerialer og papir til farmaceut-, kemikalie-, og fødevareindustrien.

Pentair viser løsninger til filter-rensning
Pentair, hvis produkter AVS har eneforhandling af i Danmark, udstiller på messen igen i år. Pentair er producent og leverandør af en lang række produkter og services inden for filter-rensning. Pentair har fokus på miljørigtige løsninger til industrien uanset om det drejer sig om enkelte komponenter eller komplette løsninger.
Pentair : Hal 3, stand 321

Eclipse viser løsninger til magnetisk filtrering
AVS forhandler også produkterne fra Eclipse Magnetics, der er blandt de førende på markedet inden for magnetisk filtrering. Magnetisk filtrering er den mest effektive metode til at fjerne de små jernpartikler, der cirkulerer i olie- og smøremidlet ved maskinbearbejdning. Disse partikler forårsager bl.a. ekstra slid på systemet samt en forringet kvalitet i overfladebehandlingen af emner.
Eclipse Magnetics: Hal 3, stand 441

Fakta

Exhibition Centre
90471 Nürnberg, Germany

9. – 11. april 2019

Se mere om messen her:
www.powtech.de/en

Eclipse Magnetics: Hal 3, stand 441
Pentair, Goyen, Mecair : Hal 3, stand 321