Få inspiration til jeres næste skridt med robotter og automation

Har I styr på jeres automationsrejse? Kig forbi og bliv klar til næste skridt. Til Robotbraget kan I få et indblik i morgendagens produktions- og robotteknologi.

Hurtige robotapplikationer
Vi beskæftiger os med avancerede automatiseringsløsninger og tilbehør til robotter og vi har løsningen til de mange producenter, der stiller krav til fleksibilitet, præcision og hurtighed hos robotapplikationerne.

Vores løsninger og produktprogram har høj kvalitet, da vi forhandler markedsledende produkter fra Dorner, SMAC, Vuototeknica, Proportion Air, Eclipse, New Era m.fl.

På Robotbraget viser vi blandt andet vores UR+ tilpassede transportbånd, gribere, linære roterende servo aktuatorer, der giver resultater i særklasse, vakuumløsninger og meget mere.

Scroll ned og se nogle af løsningerne

Fakta

Robotbrag 14. november 2019

Teknologisk Institut
Forskerparken 10
5230 Odense M

Åbningstid
Kl. 9.30-16.00

Det er gratis at deltage, tilmeld dig her

Dorner conveyors og Universal Robots

Vores transportbånd fra Dorner indgår som en fast del af Universal Robots tilbehørsprogram (UR+). Transportbåndene er designet til at lede produktet til og fra en Universal Robot og kan styres af UR’s controller.

Fordele
Der er mange fordele ved Dorners transportbånd, blandt andet en nem programmering, et hurtige set-up, en fleksibel omstilling, en enkel integration og en høj driftsikkerhed.

Det gør, at disse transportbånd også er særdeles velegnede til uddannelsesinstitutioner, som vi har udviklet konceptet ‘Robotics plug & play’ til.

Præcision i særklasse med SMAC

SMACs aktuatorer er unikke, da kraft, position og hastighed er helt programmerbare. De kan håndtere usædvanligt høje eller meget lave hastigheder med 100-200μm nøjagtighed og gentagelighed med 1 ms responstid. Aktuatorerne har også indbygget feedback, der kan rapportere om det ønskede arbejde er udført eller ej. De er derfor ideelle til en bred vifte af højcyklus positionerings-, målings-, inspektions- og pick & place applikationer.

Den patenterede Soft-Land™ funktion kan finde emnets overflade uden at beskadige den og give en ekstrem nøjagtig registrering af produktets placering og dimensioner.

Pneumatiske gribere fra New Era

Vi er eneforhandler af gribere og lineære føringer fra den førende japanske producent New Era, der tilbyder kraftige og kompakte gribere med høj gribekraft og en gentagelig nøjagtighed på ± 0,01 [mm]. Produkterne er kendetegnet ved stor præcision og lang levetid.

Vi tilbyder et stort udvalg af gribere: vinkel, parallelle 2 finger, guidede parallelle, parallelle med lang slaglængde, parallelle 3 finger samt monteringstilbehør.

Ny sugekop bider sig fast i enhver emballage

Men bare rolig, den bider ikke hul…
Vores nye Vacu-predator sugekop fra Vuototecnica er den perfekte løsning til håndtering af flowpack-pakker. Med en robot flytter man nemt konvolutter, poser og fleksible emner i papir eller plast med forskelligt indhold. Den hurtige og uregelmæssige bevægelse, der svarer til et hajangreb, er ikke et problem for fastholdelsen af emnet.

Uendelige muligheder med vakuum
Vakuumteknologi er langt bredere end man forestiller sig og omfatter alt fra fremstilling, opbevaring, filtrering og kontrol, til selve håndteringsværktøjerne.

Komplet vakuum program
Vi er leveringsdygtige i alt fra pumper og -tanke, til filtre til ventiler, ejektorer og naturligvis gribesystemer og sugekopper. Med vores Octopus-løsning er hele opgaven samlet i et værktøj.