VTM 2017 – værktøjsmaskiner

VTM er Danmarks største fagmesse med fokus på værktøjsmaskiner til:

Metalbearbejdning (spån og plade) – Værktøjer – Cad/Cam –
CNC styringer – Køle-/smøremidler – Måleteknik – Industriel Automatisering

AVS Danmark står parat med et udvalg fra vores brede produktprogram og er klar til at svare på spørgsmål under hele messen. Vi glæder os til at se dig og høre om de opgaver, vi kan hjælpe dig med.

På denne side kan du blive inspireret inden besøget på messen – alle produktomtalerne ligger som pdf-dokumenter – lige til at udskrive. Klik på linket ud for det produkt, du er interesseret i

I år har vi fokus på miljøsikring af maskiner og robotautomatisering

På messen vil vi bl.a. demonstrere vakuum, gribere, filtreringsteknologi, sikkerhedsdyser og vores patenterede lavtryksvasker. Kig forbi vores stand, hvor du blandt andet kan se følgende demo modeller:

Robotautomatisering
Vakuum
Gribere
Aktuatorer

Sikker trykluft
Blæsepistoler
Luftdyser
Lyddæmpere
Slangebrudssikring

Filterteknologi
Filtermist
Absolent
Eclipse

Rengøring/opsugning
PH cleantec
Chiptrapper

Vi udlåner Filtermist og Absolent
AVS fremviser ikke kun Absolent filtre og Filtermist olietågeudskillere på vores egen stand, vi har også udlånt nogle stykker, så der også er ren luft på blandt andet Anmasi’s, Studer’s og Mazak’s stande.

Her kan olietågeudskillerne ses som integrerede dele på deres maskiner, hvilket er en glimrende måde at vise hvor kompakt Filtermist enhederne er, hvordan de passer ind i det overordnede design og hvor let de kan monteres på maskinen.

Billeder fra messen

Fakta

messe-vtm
28. feb. – 3. marts 2017

Odense Congress Center
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ

Du finder AVS Danmark
på stand nr. A-1915

Print din gratis adgangsbillet
Læs mere om VTM messen

AVS i pressen

facebook-logo-grey  linkedin-logo-grey
Følg os

Få et godt arbejdsmiljø

Hos AVS Danmark mener vi, at alle har ret til et godt arbejdsmiljø og vi tilbyder et bredt produktprogram, der ikke kun hjælper brugerne, men som også tilfører virksomheden en merværdi. Du sikres de bedste muligheder for at få et sundt og sikkert arbejdsmiljø uanset om det drejer sig om ren luft, nedsættelse af støj, arbejdsstillinger, afrensning eller din generelle sikkerhed.

Ren luft på arbejdet

Teknologier og løsninger der skabe renere luft har mange fordele. Foruden at forbedre luftkvaliteten og sundheden kan nye teknologier og løsninger også have driftsøkonomiske og arbejdsmiljømæssige fordele for virksomheder. Vi tilbyder en lang række produkter fra førende udbydere, der lever op til de internationale standarder og certificeringer.

Støj forårsager permanent skade

Tinnitus og høretab grundet støjende arbejdspladser er ofte forekommende. SIS-05_lyddæmperMange tror fejlagtigt, at et støjniveau under 80 dB(A) er uskadeligt, men selv dette kan forårsage livslang skade. Skaderne bliver ofte erkendt for sent, da de er usynlige og fremkommer løbende.

Støjen fra trykluftventiler er ekstremt farlig, men udstyrer man ventilernes udledningsporte med lyddæmpere, forårsager det ofte driftsforstyrrelser.

Vores lyddæmpere fra SILVENT har integrerede advarselsindikatorer. Teknologien indebærer dybest set, at lyddæmperen selv indstiller den optimale kombination af flow-kapacitet og støjreduktion. Dette sker takket være et dynamisk internt filter, som efterfølgende minimerer driftsforstyrrelser og eliminerer tilstopning.

Vidste du at...

Et lavere støjniveau ikke nødvendigvis medfører en lavere blæsekraft?

Silvent’s design eliminerer turbulens og udnytter den omgivende luft for en mere effektiv blæsekraft.

Linær motorteknologi med enestående programmeringskontrol af

hastighed, position og kraft

Vi beskæftiger os med:

  • Robot- og avancerede automatiseringsløsninger
  • Kvalitetssikring og måling i produktionen
  • Teknisk rådgivning og konsulentbistand

Det er kun fantasien der sætter grænser for hvilke måle- og ”pick & place” opgaver vi kan udføre.