Salgs- og produktansvarlig – teknologiområdet

Teknisk dygtig * Analytisk * Salgsorienteret * Engageret * Fleksibel

 

Virksomhedsbeskrivelse:
AVS Danmark blev stiftet i 1981 som en handels- og rådgivningsvirksomhed. Missionen er at hjælpe dansk industri indenfor automatisering, håndtering, miljø og sikkerhed.

AVS Danmark er et danskejet selskab med domicil i Hedehusene ved København, hvorfra et mangeårigt og engageret team af 16 medarbejdere med stor faglig kompetence, viden og kreativ tilgang til kundens opgave, tilbyder løsninger og produkter af høj kvalitet.

Stillingsbeskrivelse:
Du får ansvaret for salget og den løbende udvikling af AVS´ spændende produktprogram inden for automatik og teknologi, som virksomheden har eneforhandlingen af i de skandinaviske lande.Aktuatorer_LCA

F.eks. er højpræcisions-aktuatoren fra amerikanske SMAC en løsning, der kan gå direkte ind i produktionen og kontrollere emner uden at standse produktionen. Produktet er designet til både at kunne bevæge sig med høj hastighed og høj præcision, og er derfor unikt ved, at det kan indgå direkte i mange forskellige produktioner til pick and place, kontrol og måling og in-line-inspektion.5-pressure-control

Et andet spændende produkt er Proportion Air ventilerne, der anvendes såvel i produktion som i test apparaturer, hvor der er behov for at kontrollere tryk og flow.

Igennem flere år har AVS med succes, arbejdet på at få disse områder integreret i produktionen, hos nogle af de største virksomheder i Danmark. Har man først overbevist kunden om produkternes suveræne egenskaber, så har tilfredsheden med produkterne og deres kvalitetsoptimerende og energisparende egenskaber været stor.

I stillingen som salgs- og produktansvarlig for teknologiområdet bliver det dig, der får ansvaret for, at disse områder bliver endnu mere udbredt hos eksisterende kunder samtidig med, at du løbende skaber kontakter til potentielle kunder. Den primære målgruppe vil være producerende virksomheder, integratorer og maskinbyggere.

Du tilbringer det meste af din tid ude hos kunden, hvor du analyserer og afdækker mulighederne i den enkelte produktion. Dette foregår i tæt dialog med enten fabrikschefen, produktionschefen, konstruktionschefen og/eller kvalitetschefen, afhængig af virksomhedernes størrelse.

Du vil løbende være i dialog med produktionen i USA og det europæiske kontor samt produktionen i England. Der må forventes ca. 25-30 overnatninger årligt i forbindelse med leverandør samt kundebesøg.

Egenskaber:
Du har en god teknisk indsigt og forståelse, er analytisk og er derfor også god til at kunne afdække og forstå en produktions sammensætning af maskiner. Samtidig er du en udadvendt og åben person, der trives godt i en stilling, hvor du tilbringer det meste af din tid ude hos kunderne.

Uddannelse:
Du har en uddannelsesmæssig baggrund som ingeniør, tekniker, installatør, maskinmester eller andet relevant.

Erhvervserfaring:
Der kan være mange forskellige indgangsvinkler til stillingen, det vigtigste er, at du har en bred teknisk viden og erhvervserfaring.

Sprogkundskaber / IT:
Du behersker engelsk i skrift og tale, og er vant til at arbejde med IT.

Løn:
Du får en god fast løn samt bonusordning. Pensionsordning, sundhedsforsikring m.v. indgår ligeledes som en del af lønpakken.

Du tilbydes:
Du tilbydes mulighed for at beskæftige dig med et super spændende område, der har et kæmpe potentiale på markedet.

Arbejdssted:
Vest for Storebælt.

Sådan ansøger du:

Ansøgningsprocessen foregår i samarbejde med headhunter og rekrutteringsbureauet Profilpartners.

Du bedes derfor sende din ansøgning via Profilpartners´ hjemmeside på følgende direkte link: http://www.profilpartners.dk/stillinger/1330/

Husk at mærke din ansøgning og CV
”Salgs- og produktansvarlig/133017”