Den prisvindende Pro One blæsepistol

Vi fortsætter vores Pro One kampagne i det nye år
Lancering af den nye prisvindende blæsepistol fra Silvent i 2017, blev en stor succes. Vi fortsætter derfor med vores kampagnepris i januar 2018, hvor du kan opnå en rabat på 25%.

Hvad er det, der gør Pro One helt speciel?
Kort sagt er Pro One stille, effektiv, robust og luftbesparende. Men derudover har den vundet en pris for sit ergonomiske design, der gør at brugeren undgår belastningsskader. Blæsepistolen er nemlig udviklet af brugerne selv. Det vil sige at den i udviklingsfasen blev testet og testet og testet, så den med et ergonomisk håndtag ligger behageligt i hånden uanset om brugeren er højre- eller venstrehåndet eller har små eller store hænder.

Scroll ned og kom hele vejen rundt om Pro One

1. Dyse
Specielt designet og 3D printet, patenteret dyse i rustfrit stål. Dysen er designet til at danne en koncentreret blæsekraft. Takket være dysens unikke design reduceres støjniveauet ved blæsning ofte med mere end 10 dB (A), og risikoen for at blokere dyseåbningen elimineres.

3. Håndtag
Pro One har et let, slankt design. Det ergonomiske håndtag giver mulighed for flere forskellige måder at holde den på, for at gøre arbejdet nemmere og reducere risikoen for gentagne belastningsskader. Desuden er Pro One designet til at passe både små og store hænder.

2. Materiale
Pro One er designet til industriel brug og lavet af et fleksibelt, slidstærkt materiale. Pro One er et robust håndværktøj designet til brug i hårde og udfordrende miljøer.

4. Tilslutning
Pro One er udstyret med en patenteret kontraventil for at undgå rekyle og peak-sound, når du frakobler. Dette reducerer risikoen for ledskader og høretab. Tilslutningen er også udstyret med et filter, der forhindrer store partikler i at komme ind i luftpistolen. Pro One har en ¼” metaltilslutning.

5. Udløser
Håndtaget er også designet til at give den bedst mulige kontrol over blæsekraften. Takket være Pro One’s unikke teknologi har operatøren fuld kontrol over den uendeligt varierende blæsekraft. Fordi udløserkraften er uafhængig af tryk, reduceres risikoen for gentagne belastningsskader.

6. Ophæng
Pro One er forsynet med to ophængnings-muligheder: ved håndtaget eller ved det specielt konstruerede øje. Begge omkringliggende områder er forstærkede for at modstå øget slitage.

7. Tilbehør
Luftskærm: Pro One kan udstyres med en luftskærm for at reducere risikoen for øjenskader. Luftskærmen har tilstrækkeligt kraft til at beskytte brugeren mod støv og små partikler.

Forlængerrør: Pro One kan også bestilles med et 300 mm langt luftpistolrør.

Pro One modeller og tekniske data

Tekniske data
Blæsekraft: 2.8 N (9.9 oz)
Støjniveau: 78 dB (A)
Luftforbrug: 14 Nm3/t
Tilslutning: 1/4”, female
Materiale (dyse): Rustfrit stål (316 L)
Materiale (håndtag): PA66
Maks temp.: 70° C
Maks tryk: 0.7 MPa

Fordele
Erstatter åbent rør: 4mm
Støjreduktion: 17 dB(A)
Luft / omk. besparelser: 16 Nm³/h

Pro One
Støjreduktion: 69%
Luft/omk.reduktion: 53%

Pro One-300
Pro One kan også bestilles med et
300 millimeter langt luftrør.

Pro One-AS
Pro One kan udstyres med luftskærm
for at reducere risikoen for øjenskader.

Vidste du at 9 ud af 10 blæsepistoler, som bruges i dag, er farlige?

OSHA regulativerne angiver at trykluft kun må bruges til rengøring, hvis trykket er lavere end 2,1 bar og der anvendes personligt sikkerhedsudstyr.

Med Pro One opnås en stille og effektiv blæsning med trykluft

Men hvorfor er Silvents blæseteknologi bedre end mange andre?
Silvents teknologi reducerer turbulens og skaber en mere ensartet, jævn og lige luftstrøm, når man blæser med trykluft. Dette kaldes en laminar luftstrøm.

Korrekt brug af Silvents teknologi

  • sænker lydniveauet med 50%
  • minimerer risikoen for arbejdsulykker
  • og sparer 35% af energiforbruget

Vi taler ofte om behovet for at forhindre støj på arbejdspladsen, men hvorfor?

Mange arbejdspladser er i dag alt for støjende, men støj og høje lydniveauer kan forårsage høretab og tinnitus blandt medarbejderne.

Høretab kan ikke helbredes, og de mennesker, der bliver ramt, skal leve med konsekvenserne i resten af deres liv. Støj er ofte anerkendt som et af vores største arbejdsmiljøproblemer. Man siger normalt, at støj påvirker os på tre måder…

Historien bag den prisvindende Pro One blæsepistol

Pro One er designet af brugerne for brugerne
I dag er der betydelige forskelle mellem forskellige arbejdsgrupper, når det gælder arbejdsmiljø. I forbindelse med akademikere handler arbejdsmiljøet først og fremmest om ergonomiske møbler, mens det i fremstillingsindustrien stadig handler om at reducere risikoen for ulykker på arbejdspladsen.

Dette er grunden til at Pro One, et håndholdt værktøj er udviklet til brug i industrien og designet til at minimere risikoen for skade ved blæsning med trykluft.