Uendelige muligheder med vakuum

Vakuum teknologi er langt bredere end man forestiller sig og omfatter alt fra fremstilling, opbevaring, filtrering og kontrol af vakuum, til selve håndteringsværktøjerne.

Vores vakuum magnetventiler optimerer mange typer applikationer inklusiv palleteringssystemer, sorteringsmaskiner, pakke og poseåbningsmaskiner, på robotter, vakuumpakning af varer, og andre applikationer, hvor der er behov for at kunne skifte mellem vakuum og f.eks. atmosfærisk tryk med høj hastighed.

Sugekopper
• Standard m. support
• Special m. support

Komponenter
• Pumper
• Ejektorer/generatorer
• Ventiler
• Fittings og slanger

Løsninger
• Gribesystemer
• Vakuumtransport

Grib og flyt dine emner med vakuum
– fra enkelte dele til tunge kasser på et samlebånd
Med vores komplette vakuumprogram løser vi håndteringsopgaver fra helt små dele til høreapparater og medico-udstyr til karosseridele til automobilindustrien eller vindmøller.

AVS er leveringsdygtig i alt fra vakuumpumper og -tanke, til filtre, til ventiler, ejektorer og naturligvis sugekopper. Med vores gribesystemer er hele opgaven samlet i et værktøj.
vakuum-ejektor-ventiler

Grib og slip dine emner effektivt med vakuum og magnetventiler
Mens vakuum genereres til at gribe emner sikkert og effektivt, kan der være behov for at generere et let tryk, når emnerne skal slippes igen.

Vores vakuum magnetventiler optimerer mange typer applikationer:
• Palleteringssystemer
• Sorteringsmaskiner
• Pakke og poseåbningsmaskiner
• Robotter
• Vakuumpakning af varer
• Applikationer, hvor der er behov for at kunne skifte mellem vakuum og f.eks. atmosfærisk tryk med høj hastighed.

Vi tilbyder sugekopper til enhver opgave
Flyt alt fra æg og chokolade til marmorplader og paller ved brug af vakuum

Perfekt og hurtig palletering
Octopus er en serie af vakuum gribe systemer med et bredt sortiment af tilbehør og komponenter, der er designet til at dække behovet for palletering i forskellige sektorer af industrien. Systemet er ideelt til at stable kartoner, sække, kasser og håndterer også karton-mellemlagene og træpallerne.

Octopus er i stand til at sikre grebet uden at man skal udskifte sugekopper hver gang. Dette gælder også, når overfladen af genstandene, der skal flyttes kun fylder 5% af sugepladen.

OctopusAlle Octopus systemer er sammensat af en trykluft vakuum ejektor, en krop i anodiseret aluminium, samt sugemåtter, der tilpasser sig langt de fleste overflader, hvad enten den er glat, ru eller uregelmæssig. Octopus vakuum gribe systemer kan operere lodret, vandret, skråtstillet og endda på hovedet afhængigt af genstandens gribeoverflade.

Eksempler på løsninger

Automatisk opstilling af paller
En robot arbejder uafhængigt i stabling af paller. Hver kasse bliver bragt på plads uden problemer eller afbrydelser og på en ordnet måde, men det ville ikke have været muligt uden brug af Octopus gribesystemet.

Læsning og håndtering af betonfliser
I denne video kan du se Vuototecnicas silikone sugekopper monteret på mini kopholdere, der håndterer betonfliser fra den ene linje til den anden. Den pneumatiske vakuumgenerator giver et suge flow på 92 m3/t.

Håndtering af papkasser og dåser
En enkel, letvægts og super fleksibel gribehånd bestående af to specialdesignede stænger til at håndtere tomater på dåse med forskellige diametre og vægte og samtidig håndtere emballagen (papkasser).

Håndtering af pakker i film
Robotten, du kan se i aktion i denne video skal flytte bevægelige genstande pakket med film. Normalt er disse genstande vanskelige at samle op, da de ikke har en kompakt gribeflade.

Automatisering i samling af macaron kager
Som det ses, er robotten i stand til at tage den første halvdel af disse porøse konditorvarer hurtigt og præcist uden at skade dem på nogen måde. Derefter skiftes robothovedet og cremen fyldes på inden den glatte kagetop lukker macaronen.

Sikker håndtering af forruder
At håndtere vinduer og forruder er normalt ikke en simpel ting. I videoen kan du se, at robotten griber forruden på en fast måde og bevæger den vandret, lodret og på hovedet uden vanskeligheder og så lægger den sikkert på lastbilen.